Kanjerfeest in Theater aan de Parade

Wat een feest was het zaterdag 29 juni in het Theater aan de Parade!! Om klokslag 19.00 uur ging het zaallicht uit en de spot aan. Een voor een betreden de Kanjers van Cello het grote podium. Harmonie Oude Post presenteert het publiek een sfeervol en zeer gevarieerd muzikaal programma. Toneel van De Theatertroep, wereldberoemde TOP muzikanten, Nederlandstalige volkszangers en uiteraard Harmonie Oude Post.

 

Vanaf de eerste minuut tot aan het slotapplaus was het genieten van de energie en het enthousiasme van de deelnemers én het publiek. Kanjers in Concert was nooit zo mooi geworden zonder de hulp van de vele handen die uit de mouwen zijn gestoken. Sponsors, muzikanten, arrangeurs,  subsidieverstrekkers, artiesten, meedenkers en vele mogelijk-makers op de achtergrond!

 

Een applaus keihard en speciaal voor jullie! Als dank voor jullie betrokkenheid! Geniet in hieronder bijgevoegde brief van de Harmonie van een (klein)fotoverslag van ‘Kanjers in Concert’ en proef het enthousiasme en de sfeer van de avond.

 

Kanjers Bedankt (1)

  • Doelgroep | Iedereen
  • Kanjerfeest in Theater aan de Parade

    Status
    Nog nodig > € 0,-