Bestuur

 • Theo van den Boogaart, voorzitter

  Mijn lange ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking kunnen we goed gebruiken om ons doel na te streven. Het leven van de mensen leuker te maken. Wensen te realiseren, die anders moeilijk haalbaar zijn.
  Het is mooi werk om te doen. We doen het met veel enthousiasme.
 • Ton Verhoeven, penningmeester

  De onvervulde wensen die mensen met een beperking hebben gaan mij aan het hart..

   

  Ik wil dan ook graag mijn steentje bijdragen om die wensen te helpen vervullen.

 • Frank Knuvers, secretaris

  Ik wil graag maatschappelijk een bijdrage leveren ten behoeve van mensen met een beperking. Bovendien ben ik ouder van een zoon met Down-syndroom. Regelmatig ervaar ik dat extra activiteiten die niet vanuit de reguliere zorg worden gefinancierd een groot effect hebben op het welzijn van deze mensen.

   

  Door mijn inspanningen ten behoeve van Vrienden van Cello kan ik mijn steentje bijdragen om dit soort activiteiten mogelijk te maken voor nu en de toekomst.

   

   

 • Marino Ligtvoet, bestuurslid

  Als oud-medewerker van Cello (en haar voorgangers) gedurende 37 jaar, heb ik gezien dat vrije tijd erg belangrijk is voor het welzijn van de cliënten van Cello. Ik voelde me betrokken bij de verzorging en begeleiding van de verstandelijk beperkte medemens maar juist die vrije tijd maakt het leven voor hen zo aantrekkelijk.

   

  In mijn rol als bestuurslid van Vrienden van Cello wil ik een bijdrage leveren aan de extra’s die het leven mensen met een beperking leuker en zinvoller maken. Een wens, materieel en gericht op vrijetijdsinvulling, óf een bijdrage voor een uniek project: samen kijken we hoe we die dromen kunnen verwezenlijken.

   

  Elke keer wanneer er een wens wordt overhandigd, dan stràlen de cliënten. Dat geeft mij voldoening en is een stimulans om nog meer wensen te vervullen.

   

  En dat kan alleen met uw financiële bijdrage.

   

   

 • Ad van der Donk, bestuurslid

  Als vrijwilliger ben ik al jaren actief voor de doelgroep: onder meer bij de vakantiereizen van Cello. Daarnaast ben ik al ruim 25 jaar bewindvoerder en mentor van mijn oudere broer, die het syndroom van Down heeft.

   

  Uit ervaring weet ik dus hoe makkelijk – maar vooral hoe dankbaar – het is om iets extra’s voor de verstandelijk beperkte medemens te kunnen doen. Dat geeft mij energie en die wil ik op mijn beurt graag weer aanwenden binnen het bestuur van Vrienden van Cello.