Bestuur

 • Ton Verhoeven, penningmeester

  “Mensen met een beperking hebben net zo goed wensen als mensen zonder beperking. Door mijn inzet als bestuurslid wil ik graag een steentje bijdrage die wensen te helpen vervullen.”

 • Frank Knuvers, bestuurslid

  Ik wil graag maatschappelijk een bijdrage leveren ten behoeve van mensen met een beperking. Bovendien ben ik ouder van een kind met een beperking. Regelmatig ervaar ik dat extra activiteiten die niet vanuit de reguliere zorg worden gefinancierd een groot effect hebben op het welzijn van deze mensen. Door mijn inspanningen ten behoeve van de vrienden van Cello kan ik mijn steentje bijdragen om dit soort activiteiten mogelijk te maken voor nu en de toekomst.

 • Marino Ligtvoet, bestuurslid

  Veel mensen kennen mij als consulent van Cello’s cliëntenservice. Ik werk 40 jaar fulltime in de zorg, waarvan 33 jaar bij Cello (en haar voorgangers). Ik voel me betrokken bij de verzorging en begeleiding van de verstandelijk beperkte medemens.

   

  In mijn rol als bestuurslid van de Vrienden van Cello wil ik een bijdrage leveren aan de extra’s die het leven mensen met een beperking leuker en zinvoller kunnen maken. Een wens, materieel of gericht op vrijetijdsinvulling, óf een bijdrage voor een uniek project: samen kijken we hoe we die dromen kunnen verwezenlijken.

 • Ad van der Donk, bestuurslid

  Als vrijwilliger ben ik al enkele jaren actief voor de doelgroep: bij de vakantiereizen van Cello en bij Buurtmarkt Maliskamp. Daarnaast ben ik al 20 jaar bewindvoerder en mentor van mijn oudere broer, die het syndroom van Down heeft. Uit ervaring weet ik dus hoe makkelijk – maar vooral hoe dankbaar – het is om iets extra’s voor de verstandelijk beperkte medemens te kunnen doen. Dat geeft mij energie en die wil ik op mijn beurt graag weer aanwenden binnen het bestuur van de Vrienden van Cello.