Duofiets bewoners Generaal Daendelsplein

Op zondag 2 oktober 2016 hebben de bewoners en verwanten van het Generaal Daendelsplein een feestje gehouden  vanwege hun elektrische duo-fiets, die zij hebben mogen ontvangen van de Vrienden van Cello. Aan het Gen. Daendelsplein  zijn 2 woningen voor EMB-cliënten gevestigd met in totaal 14 bewoners.

Saskia van ’t Hooft, een van de bestuursleden van Vrienden van Cello, en haar dochter waren op het feestje aanwezig. Zij hebben even een kleine ronde gemaakt in de mooie woning waar onze kinderen verblijven.

De woonkamer was gezellig versierd met ballonnen en mooie slingers waarop Vrienden van Cello hartelijk bedankt worden voor de nieuwe fiets. Er was gezorgd voor koffie en iets lekkers en vervolgens kon iedereen genieten van een drankje en een hapje.

De nieuwe elektrische duo-fiets werd op vrolijke wijze vanuit de tuin binnengereden door Sjoerd Zijlmans, één van onze bewoners, en zijn vader Frits. Ze reden samen door een papieren ‘wand’ wat de bewoners heel leuk vonden. Zoals op de foto te zien is, genieten beide mannen enorm van de nieuwe duo-fiets..

Iedereen vindt het een prachtige fiets. Eerder is al een proefritje gemaakt door 2 ouders en zij zijn heel enthousiast. De fiets heeft trapondersteuning waardoor je met gemak een bewoner mee kunt nemen om van een heerlijke fietstocht te genieten.

Voor de cliënten is er de keuze om hen ‘verplicht’ mee te laten trappen, zelf in eigen tempo de trappers rond te laten draaien of hen met hun benen stil te laten zitten.

Om op symbolische wijze uiting te geven aan onze dank, wordt door één van de ouders een mooie bos bloemen aan Saskia overhandigd.

Wij danken jullie heel hartelijk, Vrienden van Cello, en we zullen met veel plezier genieten op onze fietstochtjes!

  • Doelgroep | Iedereen
  • Duofiets bewoners Generaal Daendelsplein

    Status
    Nog nodig > € 0,-