Belevings- en pluktuin de Binckhorst

De Lions Crèvecoeur Maas Dieze hebben zich ongelooflijk ingezet om de belevings- en pluktuin van de Binckhorst te realiseren. Met de verkoop van lichtjes in december 2013 én het organiseren van een fantastische Taste4Charity hebben zij het geweldige bedrag van € 4.500 bij elkaar gebracht! De Binckhorst kan hiermee niet alleen de eerste fase van de belevings- en pluktuin realiseren, maar straks in het voorjaar al gelijk voortbouwen aan fase 2!

 

Tijdens een mooie ontvangst op de vergadering van deze Lions werden sectormanager Mariëtte van der Elst en clustermanager Danielle van Grunsven blij verrast met deze cheque. Danielle vertelde in haar dankwoord dat de aanleg van de tuin inmiddels begonnen was en zelfs al de eerste opbrengsten had gehad. Cliënten genieten van het werken en wandelen in de tuin, medewerkers genieten van een frisse neus tijdens een overleg én kinderen van de nabij gelegen Mytylschool gaan op ontdekking in deze tuin!

 

We kijken allemaal uit naar de lente en de verdere uitbreiding van de belevings- en pluktuin! Iedereen is welkom om mee te genieten!

  • Doelgroep | Iedereen
  • Belevings- en pluktuin de Binckhorst

    Status
    Nog nodig > € 0,-