ZORGBONUS voor zandwatertafel

In februari kwam bij Vrienden van Cello een mail binnen vanuit Elzengaard in Maliskamp met een wens: een zandwatertafel. Die mail kwam van groep Violet, een autisme spectrum stoornis (ASS)-groep met kinderen in de leeftijd van 3-6 jaar. Naast (vermoedens van) autisme hebben de kinderen een ontwikkelingsachterstand.

 

“Wij willen heel graag een zandwatertafel omdat we deze tijdens verschillende momenten kunnen gebruiken; tijdens vrij spel, begeleid spel maar ook tijdens buiten spelen. Gedurende het hele jaar kunnen wij daar diverse materialen in aanbieden en die aansluiten bij de thema’s en seizoenen. Denk hierbij aan water in de zomer, gedroogde macaroni bij thema eten, blaadjes in de herfst, sneeuw in de winter, auto’s bij thema vervoer. Perfect om te ervaren, te spelen en te leren!”

 

Een maand later kon Vrienden van Cello goed nieuws brengen; er had zich een gulle schenker gemeld die deze wens wilde realiseren! Deze schenker wilde de zorgbonus die ze had ontvangen inzetten voor een goed doel. Vanwege haar affiniteit met de doelgroep koppelde Vrienden van Cello deze sponsor aan de wens van groep Violet.
😍 Zo kan het dus ook gaan; dat Vrienden van Cello niet zelf financiert, maar sponsors koppelt aan een wens.😘 Wie is de volgende?

 

Inmiddels is de zandwatertafel geleverd en in gebruik genomen. “Wij als begeleiders van groep Violet, maar vooral onze kinderen, zijn ontzettend blij met onze nieuwe aanwinst!!”

Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, kind en binnen