Tuingereedschap en bankje voor moestuin

Vrienden van Cello ontving de volgende wens:

 

Wij wonen op de Schoolstraat in Berlicum en we willen graag een wijkmoestuin opstarten. We wonen daar boven een school en het schoolplein wordt helemaal veranderd. Een hondentoilet wordt weggehaald en daar is dan ruimte voor een wijkmoestuin. Deze wordt onderhouden door bewoners van de Schoolstraat en bewoners van de wijk! Op deze manier kunnen de bewoners van de Schoolstraat en de rest van de buurt toegankelijk en gezellig met elkaar in contact komen.

 

Onze vraag aan de sponsors is of ze geld kunnen sponsoren voor tuingereedschap: bezems, scheppen, harken, gieters etc. En een bankje zodat we ook kunnen rusten na hard werken in de moestuin maar ook om een praatje te maken met (buurt)bewoners met een kopje koffie erbij. Misschien kunnen we ook nog een lampje aansluiten zodat er altijd voldoende licht is. 

 

Zo eenvoudig kan een wens zijn! En de bewoners van de Schoolstraat en de wijk erom heen plukken er de vruchten van! Ze gaan namelijk samen de moestuin onderhouden, zaaien en oogsten. Een ontmoetingsplek midden in de wijk.

 

Andere partijen nemen de kosten van de verbouwing op zich. De bewoners van de Schoolstraat ramen de kosten op ongeveer 500 euro (incl btw).

Wie wil de sponsor zijn van de tuinier-gereedschappen? Hoe mooi is het om de Schoolstraat zo de lente te kunnen laten starten?!

 

foto huidige situatie

zo ligt het er nu bij...

 

Hoe zou het er de komende zomer bij kunnen liggen, als u deze wens uit laat komen?

Ik kan helpen!

Bijzonderheden

Door: Daisy en de bewoners van de Schoolstraat
Plaats: Berlicum
Doelgroep: Volwassenen

Deze wens afdrukken